1. |
Пісківець В.А. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.А. Пісківець ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 21 с. — укp.Розглянуто питання розробки нової технології одержання цукропродуктів із дифузійного соку без дефеко-сатураційного його очищення. Встановлено, що ферменти, які впливають на утворення темного забарвлення дифузійного соку, інактивують за рахунок подрібнення буряків у стружку під шаром рідини та оброблення стружки відкритою парою. Визначено оптимальні параметри бланширування стружки парою і згущення та кристалізації дифузійного соку. Досліджено хімічний склад згущеного сиропу, цукрів-сирців І і ІІ кристалізації, цукропродуктів та їх відтоків. Розглянуто спосіб одержання цукру-сирцю із цукрових буряків. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.4 Шифр НБУВ: РА316582 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|